Etäterapia

Sinua varten

Hyvinvointia paikasta riippumatta

Aina ei ole helppoa voida hyvin. Silloin on aika sanoa se ääneen ja reagoida. Oli mielesi päällä kipu, vaikea suhde omaan kehoon, sekä liikuntaan tai jokin tuki- ja liikuntaelinvaiva, varaa rohkeasti aika! Jos et ole varma, voisinko auttaa sinua, niin laita viesti ja kysy. 🙂 Tapaaminen käy kätevästi kotisohvaltasi.

60 minuutin tapaamisen hinta on 75 euroa.

(Huom! Jos et löydä sopivaa aikaa ajanvarauksesta tai sinulle tulee jotain muuta kysyttävää, laita rohkeasti viestiä! :))

Asiakkaan tyypillisiä haasteita

Infoa etäterapiasta

Infoa & Ohjeet

Kiva, että olet kiinnostunut etätapaamisesta! Käytän etäterapiassa doxy.me palvelua, joka on kehitetty terveydenhuollon ammattilaisille ja palvelussa on huomioitu myös tietoturvaan liittyvät asiat. Palvelua on tosi helppoa käyttää! Ennen varattua aikaasi, lähetän sinulle sähköpostissa linkin keskusteluun.

Painettuasi linkistä saavut odotus välilehdelle, josta päästän sinut liittymään keskusteluun. Ohjelma on englanniksi, mutta paria nappia ymmärtää tarvittaessa painaa ilman sen suurempaa lontoon osaamistakin. 🙂

Voit osallistua tapaamiseen hyvin vaikka älypuhelimellasi! Ennen yhteyden muodostumista voit varmistaa asetuksista, että olet sallinut selaimen käyttää mikrofonia, sekä kameraa. Asetukset -> Sovellukset -> Käyttöoikeudet -> Mikrofoni  & Kamera. Asetukset pääset klikkaamaan päälle myös ensimmäistä kertaa lähettämääni doxy.me-linkkiä painamalla.

Jos osallistut tapaamiseen tietokoneella, lähettämäni linkin painamisen jälkeen voit sallia selaimen vasemmasta yläkulmasta selaimelle oikeuden käyttää mikrofonia & kameraa.

Jos sinulle tulee mitä vaan kysyttävää niin laita viestiä! 🙂

Huom! Jos yhteyden muodostamisessa tulee ongelmia, laita minulle viesti herttuahellu@gmail.com osoitteeseen. Tähän osoitteeseen viestit saapuvat viipymättä, kun taas info@terveydeksihelena.fi osoitteeseen lähetetyt viestit saattavat viipyä matkalla parikymmentäkin minuuttia. Vissiin käyvät Timbuktussa kahvilla… 😀